Maloku, Kurtit: Për popullin e Kosovës, Amerika është dhe do të mbetët oksigjen!

0

Profesori universitar dhe ish-anëtari i VV-së, Flamur Maloku, iu ështē përgjigjur kreut të VV-së, Albin Kurtit reth takimit të 2 shtatorit i cili do të ndodhë mes Kosovës dhe Serbisë në SHBA.

Maloku ka thënë se për popullin e Kosovës, Amerika është dhe do të mbetët oksigjen.

Sponzor

Përvec saj, Maloku për GazetaNewBorn, ka thënë se çasja e Kurtit ndaj SHBA-ve ishte edhe arsyeja kryesore pse ai u largua nga VV.

“Kjo është edhe pika ime kryesore e dorëheqjes nga VV-ja. Pikërisht politika e VV-së karshi Amerikës”, tha Maloku.

-Sponzor-