“Manjakë t’foreve”, grupi më i ndjekur n’trojet shqiptare

0

Është themeluar vonë, por është grupi më i ndjekur për barcoleta.

“Manjakë t’foreve” i cili për pak ditë emron rreth 12 mijë anëtarë, është aktualisht grupi më i ndjekur jo vetëm në Kosovë, por edhe përtej.

Sponzor

Ideatorët e këtij grupi, Gëzim Zeneli e Valon Ibishi, janë adminët që aprovojnë postimet e atyre që duan të postojnë në këtë grup.

Në këtë grup që synim ka humorin dhe ironizimin, gjeni barcoleta nga më të ndryshmet.

-Sponzor-