Mark Zuckerberg zbret nga froni, ky është më i pasuri i botës

0

Kush janë shefat ekzekutivë më të fuqishëm në botë? Një renditje e përvitshme që bëhet nga revista Forbes, por ndryshe nga vitet e shkuara, Mark Zuckerberg ka zbritur nga froni, transmeton Gazeta NewBorn.

Në krye qëndron shefi i Amazon, Jeff Bezos me një pasuri prej 133 miliardë dollarësh, ndërsa Zuckerberg renditet këtë vit i treti dhe kjo për shkak të skandalit me Cambridge Analytica.

I dyti është Larry Page nga Larry Alphabet.

-Sponzor-