Marre se çka bëri krimineli i luftës Vosjllav Sheshel në Beograd

0

Vetëm disa orë pasi arriti në Serbi, pas incidentit që e shkaktoi krimineli i luftës Vojislav Sheshel i cili e shkeli flamurin kroat dhe shau anëtarët e delegacionit parlamentar nga Kroacia, kryetari i Parlamentit të Kroacisë Gordan Jandrokoviq mori vendimin për ta ndërprerë vizitën në Beograd

Incidenti i shëmtuar ndodhi derisa Jandrokoviq dhe anëtarët e Parlamentit ishin brenda Kuvendit të Serbisë.

“Kur në hyrje të Kuvendit e pa flamurin kroat, vrapoi, e rrëzoi shtizën e flamurit, u përpoq ta shqyente flamurin, pastaj në ndihmë i erdhi deputeti tjetër nga kjo parti Filip Stojanoviq dhe bashkërisht e shkelen me këmbë”, thotë me mburrej kumtesa nga Partia radikale.

Në kumtesë Sheshel lavdërohet se si flamurin dhe se kroatëve ua ka “sharë nënën ustashe”

Lideri i radikalëve serbë është dënuar nga Tribunali i Hagës me 10 vjet burgim për krimet kundër kroatëve në fshatin Hërtkovci në Vojvodinë.Kryeparlamentari kroat, pas incidentit nga Shesheli, ndërpret vizitën në Serbi

-Sponzor-