Mashtrimi i radhës, dje i japi zor, sot e tërheq Ligjin për Zgjedhje

0

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje dhe kreu i Qeverisë, Albin Kurti, pritet që ta tërheq Ligjin për Zgjedhje.

Një veprim i tillë i Kurtit pritet të vijë si pasojë e presionit të ndërkombëtarëve dhe kërkesës strikte të LDK’së.

Sponzor

Këto dyja, duket se kanë bërë që Kurti të dorëzohet.

Burimet e Gazetës Express thonë se gjatë ditës Kurti mund ta lëshojë një komunikatë

-Sponzor-