Me një sukses të jashtëzakonshëm dhe miliona shikime përfundon për këtë sezonë emisioni n’Kosovë Show

0

Ishin të ftuar personalitete të ndryshme nga politika, showbizi, sporti, kultura,letersia e sfera tjera të jetës.

Gjatë këtij sezoni emisioni nKosovë Show ka thyer rekorde shikushmërie duke u bërë emisioni më i shikuar i këtij zhanri.

Sponzor

Përveqç saj nga ky emision janë strehuar edhe disa familje pasi gjendja e tyre është trnasmetuar në emision.

-Sponzor-