Merita Spahiu kur ishte studente, nuk do ta njihni sa ndryshe dukej (Foto)

0

Po t’i shihni fotografitë e saj në rini, është befasuese ngjashmëria që vajza e saj Albiona sot ka me të.

Merita Spahiu, me zërin e veçantë dhe bukurinë që e karakterizon edhe sot e kësaj dite, ka një jetë shumë të lumtur bashkëshortore dhe një familje të mrekullueshme, ku edhe fëmijët e saj merren me muzikë përveç Albionës e cila ende nuk i ka zbuluar prirjet e saj.

Në kohën kur ajo ishte studente, do të tregojë vet fotografia në vazhdim se ishte edhe në atë kohë zonjushë me klas, që e tregon vet ecja dhe pozimi në imazh.

E bukur atëherë dhe sot…/Kosovarja/

-Sponzor-