Mesazhi i fundit i Muhamedit a.s, para se të ndërronte jetë

0

Muhamedi është i dërguari i fundit i Zotit sipas fesë islame, njëkohësisht edhe figura qendrore e kësaj feje.

Ai njihet si pejgamberi i fundit nga myslimanët, të cilët besojnë se Zoti e dërgoi për të rikthyer islamin, fenë monoteiste që sipas myslimanëve është ndjekur edhe nga Ademi a.s, Ibrahimi a.s, Musa a.s, Isa a.s dhe pejgamberë të tjerë.

Një film arab, Mesazhi, që tregon për themelimin dhe përhapjen e fesë islame, tregon gjithashtu edhe mesazhin e fundit që Muhamedi ua la myslimanëve para se të ndërronte jetë, transmeton Gazeta NewBorn.

Pjesa e mesazhit është publikuar në Facebook dhe shpejt është pëlqyer dhe shpërndarë nga njerëzit. Më poshtë mund ta shikoni atë:

-Sponzor-