Mesazhi prekës i motrës së Qerim Kelmendit

0

Motrat e Qerim Kelmendit, Lushja, i ka shkruar një shkrim lamtumirsë vëllait të saj, i cili pardje u qëllaur për vdekje në fshatin Zahagj të Pejës

Ajo ka publikuar një fotografi me të ndjerin dhe arkivolin e mbështjeullur me flamurin kuq e zi.

“Shpirtmadhi në nata e fundit. Në shtëpinë e ndërtuar me mund…”, ka shkruar ajo.

-Sponzor-