Meta: Jasharët e Drenicës martire i treguan botës se çfarë çmimi ka liria për shqiptarët

0

Presidenti shqiptar Ilir Meta ka shprehur mirënjohje për Komandantin legjendar të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Adem Jashari dhe familjes së tij në 23 vjetorin e vdekjes së tyre.

Ai tha se Adem Jashari dhe familja Jashari frymëzojnë kombin në çdo kohë për mbështetje të palëkundur të lirisë dhe pavarësisë së Kosovës.

Sponzor

Sipas Metës, të ardhmen e sigurt evropiane kombi ynë do t’ia dalë ta ndërtojë mbështetur mbi sakrificat e Dëshmorëve dhe mbrojtjes së vlerave më të larta që trashëgojmë

“Mirënjohje përjetë dhe nderimin më të lartë për sakrificën sublime të Komandantit legjendar të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Adem Jashari dhe familjes Jashari, që frymëzon kombin në çdo kohë për mbështetje të palëkundur të lirisë dhe pavarësisë së Kosovës. Në themelet e shtetit të Kosovës qëndron gjaku i bijve dhe bijave më të mirë të kombit, që ashtu si Jasharët e Drenicës martire 23 vjet më parë, i treguan mbarë botës se çfarë çmimi ka liria për shqiptarët. Të ardhmen e sigurtë europiane kombi ynë do t’ja dalë ta ndërtojë mbështetur mbi sakrificat e Dëshmorëve dhe mbrojtjes së vlerave më të larta që trashëgojmë!”, shkruan Meta.

-Sponzor-