Mihrija e Naimi e kallin tek Valamala Show, moderatori i suprizon (Video)

0

Ka filluar sezonin e ri emisioni Valamala Show. Të ftuarit e parë janë çifti i njohur Mihrije Braha e Naim Abazi.

Aty ka pasur plotë supriza ku moderatori Maloku i ka suprizuar dhe ka pasur mjaftë show.

Sponzor

-Sponzor-