Milaim Zeka befason me atë çka bëri sonte tek Valamala show

0

Këtë javë në emisionin Valamala Show të udhëhequr nga drejtori i Televizionit First Chanel, Valon Maloku, ishte i ftuar Milaim Zeka.

Ai ka folur për shumë gjëra dhe duke bërë edhe shaka aty.

Sponzor

Ka folur për politikën dhe tema tjera.

Se çka bëri shikojeni emisionin.

-Sponzor-