Milaim Zeka i përgjigjet Jakup Krasniqit: Ai duhet të me falënderoj…

0

Milaim Zeka i është përgjigjur deklaratave të Jakup Krasniqit i cili ka thënë se është penduar qe e ka pranuar në parti deputetin Zeka.

Deputeti i Nismës Milaim Zeka në Televizionin 7 ka thënë se do Nisma dhe Jakup Krasniqi duhet ta falënderojnë që është pjesë e tyre, pasi siç thotë ai Nisma është ngritur nga votat e tij.

Sponzor

“ Nisma është rritur nga votat e mija. Nisma për hirë të votave të ka marr edhe qindra euro në KQZ”, ka thënë ai.

Zeka ka thënë se Jakup Krasniqi ka gabuar që ka thënë se është pishman për mundësin që ia kanë dhënë për te hyrë në Nisma.

“ Nuk është korrekte ajo çka ka thënë Krasniqi. Për mua janë fjalë të pa matura dhe nuk di si ka mundur të më thotë atë”.

 

 

 

 

-Sponzor-