Milaim Zeka: Ti, ti, ti je kan djepi i Serbisë

0

Deputeti i Nismës, kishte dhënë deklaratë në Kuvendin e Kosovës, duke folur për UDB-asha.

Fjala e tij kishte nxitur reagime të ashpra, pasi ai kishte kërkuar të bëhet veitingu.

Milaim Zeka: Ti, ti, ti je djepi i Serbisë, ju që po e udhëhiqni Kosovën, shihni ëndrra në Beograd

Milaim Zeka: Ti, ti, ti je djepi i Serbisë, ju që po e udhëhiqni Kosovën, shihni ëndrra në BeogradDeputeti i Nismës Socialdemokrate, Milaim Zeka, gjatë fjalimit të tij në Kuvendin e Kosovës, ka kërkuar nga kreu i këtij Kuvendit, Kadri Veseli, që të i sjellë dosjet qe të dihet kush ka qenë djepi i Serbisë.Deputeti Zeka, thotë se djepi i Serbisë nuk është në Beograd, por këtu po e udhëheq Kosovë, shkruan gazeta “Bota sot”.“Pa na i sjellë dosjet Kadri Veseli, pa dalë në foltore me ju thënë ti, ti, ti keni qenë djepi i Serbisë, ti, ti, ti edhe ëndrra serbisht sheh, dhe kur të flenë sheh ëndrra në Beograd.Kurrë ky vend nuk ka me u kthye për së mbari!Djepi i Serbisë nuk është në Beograd, por djepi i Serbisë është duke e udhëheq Kosovën”, ka thënë Zeka në Kuvendin e Kosovës.

Posted by Sheshi.info on Monday, July 23, 2018

-Sponzor-