Ministri i Kurtit nënshkruan kontratë 30 mijë euro për mirëmbajtjen e web-faqes së ministrisë

0

Ministria e Integrimit Evropian, ditë më parë ka finalizuar kontratën më të re për këtë vit.

Dikasteri që udhëhiqet nga ministri Blerim Reka, ka nënshkruar ritenderin që ka të bëjë me “Shërbime dizajnimi, krijimi dhe mirëmbajtje të ueb faqeve për nevoja të MIE-së”.

Sponzor

Fillimisht vlera e parashikuar e kontratës ka qenë 30.000,00 euro, porse e njëjta është kurorëzuar për 28.500,14 euro- shkruan Indeksonline.

-Sponzor-