Ministri Krasniqi zgjedhë byfenë e ministrisë për t’u ushqyer

0

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, ka zgjedhur byfenë e ministrisë për t’u ushqyer.

Si duket ministri Krasniqi nuk është i dhënë pas restoranteve luksoze, sic ndodhë rendom nga drejtuesit e ministrive në të kaluarën.

Në disa foto që po qarkullojnë në rrjete sociale shihet ministri Krasniqi, sekretari i ministrisë dhe shefi i kabinetit, Albert Maxhuni.

-Sponzor-