Ministri Zemaj sfidon gazetaren e KTV-së: Eja shkojmë në QKUK dhe bindu se ka ende vende në Infektivë

0

Ministri Armend Zemaj, ka sfiduar gazetarën e KTV-së, Saranda Ramaj, e cila merret me sferën e shëndetësisë, duke i thënë që të shkojë bashkë me të në Infektivë, për të parë dhe dëshmuar asaj se ka ende vende të lira në infektivë.

-Sponzor-