Mixha Bibë i rikthehet humorit, vjen skeçi humoristik më i ri nga ai pas një pauze të madhe

0

Simon Tanushi, i njohur si ‘Mikel Polici’, Flutra Gashi e njohur si ‘Gjyla’, si dhe Hasan Murseli i njohur si ‘Mixha Bibë’, kanë sjellur një satirë lidhur me rritjen e madhe të numrit të veteranëve të UÇK-së, shkruan Gazeta NewBorn.

Pas një pauze të madhe, Mixha Bibë iu është kthyer përseri humorit.

Sponzor

Ai këto skeçe do ti bëjë tani e tutje bashkë me Simon Tanushin e Flutra Gashin.

Më poshtë shikojeni videon:

-Sponzor-