Mjekët i nxorën nga barku 2 kg gurë

0

Gjatë një operimi mjekët e një spitali në Korenë e Jugut i kanë nxjerrë nga barku një pacienti, masën prej 2 kg gurë dhe objekte të tjera, shkruan Albeu.com

Gurë, kapakë të shishive dhe disa objekte tjera , janë gjetur në barkun e 54-vjeçarit, pasi I kishte përpirë për një kohë të gjatë, në përpjekje që ta ndalonte ankthin dbe depresionin.

Sponzor

Trupi I tij e ka pasur të pamundur t’I tretë keto objekte të forta, duke I shaktuar dhimbje të mëdha dhe mungesë energjie, sepse isjte gjithjë I fryrë dhe nuk mund të ushqehej si duhej.

Fillimisht , u provua që gurët t’I largohen me gastroskopi, por sasia aq e madhe nuk e bëri të mundur realizim më këtë metode.

Intervimi kirurgjik ka përfunduar me sukses, ndërsa rasti I rrallë po shqyrtohet nga ekspertët e mjekësisë, për shkak të sasisë enorme të objekteve të grumbulluara. /albeu.com/

-Sponzor-