MMPH: Kemi nisur hartimin për anulimin e vendimit të Komunës së Prishtinë për projektin në Badovc

0

Kanë filluar të merren hapa më të cilët synohet bllokimi i projektit të ndërtimit të një lagje me super-villa afër Liqenit të Badovcit.

Këtë e ka konfirmuar edhe vetë ministri i ambientit dhe planifikimit hapësinor, Fatmir Matoshi.

Sponzor

Në një prononcim për Gazetën NewBorn, ministri i ambientit, Fatmir Matoshi, ka thënë se ka mbledhur kabinetin e tij dhe përfaqësuesin e zyrës ligjore, ku ka filluar hartimi për anulimin projektin në Badovc.

”Kam mbledhur kabinetin dhe përfaqësuesin e zyrës ligjore, ku kemi nis harimin për anulimin e projektit në Badovc”, tha ministri Matoshi për Gazetën NewBorn.

-Sponzor-