Molliqaj – Imer Mushkolajt: Ke qenë në LDK, ke negociuar me Haradinajn për t’u bërë pjesë e AAK-së

0

Debat i ashpër po zhvillohet në TVDukagjini, mes Dardan Molliqajt dhe Imer Mushkolajt.

Molliqaj ia ka përmendur analistit Mushkolaj kohën kur ka qenë në LDK.

Sponzor

Ti ke qenë në LDK, a po?

“Unë te forumi rinor i LDK-së kam qenë gjatë shkollës së mesme”, thotë Mushkolaj.

“Ti ke negociu me hi në AAK”, ka thënë Molliqaj.

“Pse ke negociu, a janë hajna? A ke negociou me PDK-në? Je zhurmaxhi i debateve”, ka thënë Molliqaj, përcjell Periskopi.

-Sponzor-