Mos shkoni në shtrat pa bërë këto dy gjëra

0

Kujdesi për lëkurën është gjithnjë e rëndësishme, kjo është diçka që ka ndikim të madh edhe në shëndet e edhe në paraqitjen tonë të jashtme. Mirëpo, kujdesi ndaj lëkurës dallon nga stinët, koha, gjithsesi edhe lloji i lëkurës.

Më poshtë KosovaPress sjell disa këshilla për kujdes të lëkurës para se të flini:

Sponzor

Largoni grimin

E keni dëgjuar, mirëpo duhet ta dëgjoni përsëri këtë këshillë. Asnjëherë mos shkoni në shtrat, pa larguar grimin nga fytyra juaj. Rekomandohet pastrimi me ujë.

Aplikoni krem për kujdes ndaj lëkurës

Është shumë me rëndësi që të mos lejoni tharjen e lëkurës suaj, andaj gjithnjë pas pastrimit aplikoni krem apo përbërës të lëngët që mbajnë freskinë dhe kujdesin e duhur për lëkurën e fytyrës. /KosovaPress/

-Sponzor-