“Msiti” nga Drenica: Me e tradhtu gruan kapak asgjë nuk është, i bënë mirë lidhjes (VIDEO)

0

Një i moshuar nga Drenica ka habitur jo pak me një deklaratë të tij, ndërsa ka folur për martesat.

Ndërsa tradhtinë nuk e falin shumica e çifteve, burri nga Drenica që është ishte i njohur si “Axhi Met“ i cili kryen ndërmjetësim të martesave në Kosovë, në televizonin “First Channel” ka deklaruar se tradhtia me masë jo të madhe i bënë mirë çiftit sepse ndihen më të relaksuar dhe kanë më pak probleme.

Sponzor

I moshuari nis të flasë në emision pas 1 orë e 4 minutave:

-Sponzor-