“Na morën rob, na zhvishen me dhunë dhe bën gjithçka të zezë në trupin tonë” rrëfimi i gruas që u dhunua nga serbët

0

Këtë javë e ftuar në emisionin n’Kosovë Show ishte një viktimë e luftës së Kosovës. E mbijetuara e dhunës seksuale ka rrëfyer momentet më të tmerrshme të jetës.

Thotë se ajo ishte së bashku me tre gra të tjera derisa u përdhunuan nga pesë paramilitarë serbë.

Sponzor

“Na morën rob, na zhvishen me dhunë dhe bën gjithçka të zezë në trupin tonë”, shpjegon ajo, duke treguar se në trupin e saj ende janë shenjat nga dhunimi i asaj dite.

Në Kosovë besohet se rreth 20 mijë persona ishin përdhunuar nga forcat serbe gjatë luftës së viteve 1998 – 1999.

-Sponzor-