Ndihmohet Lugina me maska, termotetra digjital e oksigjenometra

0

Një aksion vullnetar është organizuar për të i dalë në ndihmë Luginës.

Depoja farmaceutike “Dreni Pharma” ka dhuruar 10.000 maska, Saba Belqa ka dhuruar 5 mijë maska, Spitali “Lindja” ka dhuruar tre termometra digjital dhe tre oksigjenometra dhe mërgimtarët kanë dhuruar 5 mijë maska.

Sponzor

Pronarët e tyre janë, “Dreni Pharm” me pronar Adem Hasani, Saba belqa me pronar Valon Etemi, Spitali Lindja me pronar Dr. Dërgut Aliu si dhe në emer të mërgimtarëve Agron Rahimi

-Sponzor-