Ndodh edhe kjo: Lindi në vitin 1999 dhe u bë veteran i UÇK-së

0

Ç’mos mund të gjesh në listat e veteranëve të UÇK-së. Aty ka emra të veteranëve të vërtetetë që kan luftuar që nga orët e para të luftës, mund të gjesh emra të dezertorëve, emra spiunësh, emra të mashtruesve, manipuluesve, por mund të gjesh emra edhe të atyre që kan lindur në vitin 1999 dhe janë bërë veteran i UÇK-së, shkruan Gazeta NewBorn.

Pas publikimit të listave me veteranët mashtrues, shumë prej tyre kan dalur që ka edhe veteranë që kan qenë në luftë, por që kan hyrë në këtë listë.

Sponzor

Ajo çka bie në sy është se si një person i lindur në vitin 1999 është në listën e veteranëve të UÇK-së, që i bie se brenda 2-3 muajve pas lindjes ai ka qenë i gatshëm për luftë, e të tilla raste mund ti gjendesh vetëm në Kosovë, transmeton Gazeta NewBorn.

Publikimi i listave siç po quhen me emra të mashtruesve ka ngjallur shumë reagime pasi që në to shihen edhe emra të personave që me të vërtetë kan qenë pjesë e luftës së lavdishme të UÇK-së/Gazeta NewBorn/

 

 

-Sponzor-