Në fund të intervistës, Albin Kurti ia gjuan një ”kunxh” gazetarit të RTK-së: Ju e dini se…!

0

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, nuk ka rezistuar pa e thumbuar në fund gazetarin e RTK-së që e ka intervistuar mbrëmjen e sotme.

Në fund të intervistës teksa është falënderuar që ka pranuar të intervistohet, kryeministri i ri ka thumbuar gazetarin e RTK-së, ku në të kaluarën këtë medium VV e kishte akuzuar këtë medium për anshmëri.

“Ju e dini që publiken e kam për zemër kështu që ishte nder edhe për mua të marr pjesë në emisionit tuaj dhe poashtu edhe si kryeministër që e do atë që është e përbashkët dhe e përgjithshme”, ka deklaruar Kurti në fund të intervistës për RTK-në.

-Sponzor-