Në këtë vend të Kosovës me 100 euro mund ti bleni 10 metra dru

0

Komuna e Lipjanit, vjet ka bërëshitjen e masës drunore të paprera të cilat ishin në oborrin e komunës së Lipjanit.

Në shitje ishin disa drunj të pishave vajmuthi sasia e të cilave arrin deri në 113 metra kub, si dhe pisha të zeza. Një metër kub e pishave vajmuthi kushtonte 9 euro e 49 cent, kurse e pishës së zezë metër kubi do të kushtojë rreth 40 euro, transmeton Gazeta NewBorn.

Sponzor

Ofertuesit e interesuar lidhur me këtë tender inspektojnë asetet që janë për ankand prej datës 9 deri më 12 të këtij muaji, në oborrin e komunës së Lipjanit.

Mbetet të shihet nëse edhe këtë vit do të ketë të tillë oferte nga kjo komunë.

-Sponzor-