Në Prishtinë ndotet ajri, ja ku e dërgoi Meda familjen e tij

0

Ka kohë që kryeqyteti po përballet me një ndotje të madhe të ajrit.

Madje, Prishtina ditëve të fundit ka zënë vendin e parë në botë, si vendi më ajrin më të ndotur, shkruan lajmi.net

Por, këngëtari Meda ka gjetur zgjidhje për familjen e tij.

Ai ka hedhur disa fotografi në rrjetet sociale ku shihet se është në Prevallë bashkë me gruan, fëmijët dhe prindërit.

Në këtë vend ka shumë ajër të pastër, ata po kalojnë për mrekulli!

screenshot_1erwer screenshot_1werwer

-Sponzor-