Nëna e Hysniut me lot në sy: Mu duk që tavani me ra në kry kur e pash të lidhun Hysniun

0

Këtë javë i ftuar në emisionin n’Kosovë Show, ka qenë Sabri Fejzullahu7, Blero, Shqipri Kelmendi etj.

Ai ka folur për shumë tema dhe karrierën e tij. Poashtu, pjesë në këtë emision ka qenë edhe një storje e përgaditur nga emisioni n’Kosovë Show, ku prindërit e Hysni Gucatit treguan momentin e arrestimit të djalit të tyre.

Sponzor

-Sponzor-