Nëndegët e PDK-së në Drenas përkrahin Ferat Shalën

0

Nëndegët I, II dhe III të Partisë Demokratike të Kosovës në Drenas, janë mobilizuar për ta përkrahur Ferat Shalën në këto zgjedhje dhe PDK-në.

Postimi i Shalës:

Sponzor

Nëndegët I, II dhe III të Partisë Demokratike të Kosovës në Drenas, të mobilizuara për t’i dhënë forcë të re partisë së lirisë, partisë së pavarësisë, partisë së shtetndërtimit.

Politikat zhvillimore të programit “Rimëkëmbje” të PDK-së, janë garancë e sigurt se Kosova shumë shpejt mund ta zë hapin e humbur nga dështimet që sollën skemat mashtruese të VV-së dhe LDK-së.

#Rimëkëmbje

-Sponzor-