Nënshkruhen marrëveshjet që ua mundësojnë fermerëve të kenë çmime më të lira të derivateve të naftës

0

Ka filluar implementimi i marrveshjeve të kompanisë

Shell nëpër komunat e Republikës së Kosovës këtë lajm e ka bërë të ditur drejtori i Shitjes
i Kompanisë Shell Kosova, ku dhe kanë nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit,
ndërmjet Komunave dhe kompanisë në fjalë, për zbritje të çmimit të derivateve
të naftës, për të gjithë bujqit dhe fermerët e komunave të Kosovës, për
aktivitetet e tyre bujqësore, çka tregon përkushtimin që bujqit tanë të
ndihmohen në forma të ndryshme.

Te gjithë Bujqit dhe Fermerët  mund të furnizohen në mbi 60 pika të Shell-it në tërë Kosovën,

Zyrtarët e kompanisë Shell kan thënë se të gjithë fermerët që
ndodhen në regjistrat zyrtar të Drejtorisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe
Zhvillimit Rural, do të përfitojnë çmim për 5 cent më lirë për litër, sesa
çmimi i tregut.

-Sponzor-