Ngjashmëria e Messit me aktorin e famshëm të Hollivudit po çmend rrjetet sociale

0

Një fotografi e Dustin Hoffmanit të vitit 1975, po i çmend rrjetet sociale. Tash ai është 80 vjet, por kur ishte 37 vjeç, në këtë foto ai dukej si Lionel Messi.

Në këtë fotografi Hoffman është para një pishine, dhe avokati i Enrique Zabala, i cili vërejti similaritetin në Twitter, ai shkroi: “Nëse Messi do të ishte lindur në SHBA ai do të ishte Dustin Hoffman.

 

-Sponzor-