NISMA Socialdemokrate me nëndegë edhe në lagjen Jashari në Prekaz

0

Disa të rinjë nga lagjja Jashari iu bashkuan nga sot NISMËS Socialdemokrate dhe formuan strukturën e nëndegës së lagjes Jashari në Prekaz, shkruan Gazeta Lajm.

Pjes e familjes Socialdemokrate nga tani janë disa prej të rinjëve familjar të atyre që ndërruan Historinë, tha për Lajm kryetari i degës së NISMA Socialdemokrate dega Skenderaj, Shekip Fazliu.

Sponzor

Kryetar i nëndegës së NISMËS në lagjen Jashari u zgjodh Lavdim Jashari, Kryetare e forumit të Gruas Lumturije Jashari, ndërsa anëtar të kryesisë u zgjodhen: Qendrim Jashari, Elhami Jashari dhe Dardan Jashari.
Urojmë që kësaj stukture tju bashkangjiten edhe disa nga fshatrat e drenicës ashtu siç i’u bashkangjitën para ardhësve të tyre në luftën e lavdishme të UÇK-së, tha Fazliu.

-Sponzor-