Një bloggere dhe një studente e suksesshme e infermierisë si Gresa

0

 

Gresa Muriqi është njëra ndër bloggeret më të bukura dhe më të suksesshme që ka vendi jonë,ajo përveq që merret me aktivitete të ndryshme,reklama te ndryshme ne rrjetet sociale,përkatësisht në instagram,ajo tashmë është në përfundim të studimeve në degën e infermierisë,kjo na bënë me dije neve që përveç punëve dhe angazhimeve të saj të përditshme ajo na bënë të kjartë që përveq bukurisë së saj,në një të ardhme të afërt mund ta ushtrojë dhe profesionin e infermierisë.
Vajzat si Gresa puntore dhe të shkathëta duhet të jenë shembull për çdo vajzë të re.
Mesazhi i sajë është mosdorzimi para sfidave dhe realizimi i qëllimeve te juaja me perkushtim dhe këmbngulësi iu bën më të fortë,të guximshë,dhe pa padyshim të suksesshëm në jetë.

-Sponzor-