Njësia Speciale arreston moderatorin në emision

0

Në emisionin “Kojshia Show” i cili transmetohet çdo të diel në RTV 21, të ftuar ishin Baki Kelani – Zëdhënësi i Policisë së Kosovës, bashkë me komandantin e Njësisë Speciale, Amir Gërgurin dhe Marigona Beadini, pjesëtare e Njësisë Speciale.

Para fillimit të emisionit, Njësia Speciale ka realizuar një kamerë të fshehtë me moderatorin, Sadri Imerin, që e kontrollon dhe e ndalon atë.

-Sponzor-