Njihni më 24 vjeçarën nga Kosova, që është zgjedhur deputete në Zvicër

0

Një shqiptare 24 vjeçare është zgjedhur deputete në parlamentin e kantonit të Cyrihut.

Qëndresa Sadriu nga Gjilani thotë se prioritet e ka shkollimin e të të rinjve, barazinë gjinore dhe angazhimin për të pastrehët.

Sponzor

Shiko kroniket e më poshtme:

-Sponzor-