Njihuni me dy vëllezërit e Albin Kurtit – E pabesueshme se çka punojnë (Foto)

0

Arianit Kurti është njëri nga dy vëllezërit e Kryeministrit në ardhje, Albin Kurtit, shkruan Gazeta NewBorn.

Nuk dihet shumë për Arianitin, por ai pati një karierë të bujshme në Suedi në studimin e shkencave kompjuterike, ku punoj edhe si asistent profesor në një nga fakultetet suedeze (Department of Computer Science at Linnaeus University (LNU))

Arianiti thuhet se tani punon në KEK, por këto informata nuk janë të sigurta.

Shumë pak dihet për familjen e Kryeministrit në ardhje, Albin Kurtit, të cilët shumë pak ose fare nuk dalin në media.

Para pak javësh, RepublikaOnline.net publikoi edhe disa fotografi të Zaim Kurtit, babait të Albin Kurtit.

Zaimi, së bashku me Albinin dhe Arianitin ishin arrestuar në prill të vitit 1999.

Vëllai tjetër i Albin Kurtit është Taulant Kurti për të cilin u debatua në media në zgjedhjet e vitit 2013 për shkak të një mosmarrëveshje me LDK’në në vendvotimin ku ai ishte kryesues./RepublikaOnline.net

-Sponzor-