Njihuni me nusen me të ‘çuditshme’ në Kosovë!

0

Është shumë unike në stilin e saj.

Rudina Xhaferi është artiste multidimensionale. Rudina bënë art eksperimental dhe pamja e saj e jashtme bën shumë përshtypje.

Sponzor

Xhaferi pikturon, dizajnon, është ligjëruese në fakultet dhe konsiderohet si një nga femrat më konceptuale në vend.

Dhe, e kuptueshme që edhe në ditën më të rëndësishme të jetës së saj do të dukej krejt unike, shkruan Kosovarja.

Rudina është martuar prej vitesh dhe është nënë e lumtur e një djali.

-Sponzor-