Njihuni me restaurantin Maelys, restaurantin më të veçantë në Kosovë

0

Ju ka ndodhur që të vizitoni shumë restaurante në Kosovë, por jo edhe restaurante me brende kaq të vecanta siç është restaurant Maelys në Deçan.

Ky restaurant njihet si restauranti më i vecantë në Kosovë për shkak të cilësisë së ushqimit dhe pijeve alkolike dhe jo alkolike. Restaurant Maelys që ndodhet ne qendër të Deçanit ka hyrë në treg me ushqime të veçanta dhe ka vetëm ky licencë që disa pije me brende botërore të servohen vetëm në këtë restaurant dhe asnjë restaurant tjetër në Kosovë nuk ka autorizimin.

 

Edhe pse ka një pamje të bukur si nga para ashtu edhe jashte, Restaurant Maelys ka shkuar me çmime standarte që janë në treg si me pije dhe ushqim

Kliko në link për të shikuar menyn: http://online.fliphtml5.com/mabgu/phyl/#p=22

Ne më poshtë ju sjellim një pamje spektakulare të këtij restauranti.

-Sponzor-