Njihuni me restaurantin “Villa Italia, restaurantin më të veçantë në Kosovë

0

Në Kosovë ka qindra restaurante, të cilët na befasojnë me pamjen dhe ambientët që kanë. Secili prej tyre ka pamje të veçantë nga tjetri, e me stil ndryshe!

Por ndryshe nga të gjithë të tjerët është restauranti familjar “Villa Italia’ i cili gjendet në fshatin Morinë, afë kufirit Kosove – Shqiperi në qaf Morinë.

Sponzor

Ushqimet që përgaditë ky restaurant janë kryesisht bio. Mishi të cilin e përdor ky restaurant është mish i viçit, edhit dhe kingjit.

Specialitet tjetër është edhe ai me mish peshku.

Gazeta NewBorn, ua sjellë fotografitë më poshtë me pamje mahnitese nga ky restaurant.

-Sponzor-