Njoftim i rëndësishëm për ata që po presin viza pune për në Gjermani

0

Shteti gjerman ka dal me një propozim të ri që t’ju ipet 6 muaj vizë dhe pa pasur nevojë që t’kenë kontratë pune për ata që kërkojnë punë në Gjermani.

Pjesë e shkëputur nga emisioni “Mirëmëngjesi Kosovë” që transmetohe çdo ditë pune në RTK1.

Sponzor

LAJM FANTASTIKË NGA GJERMANIA PËR VIZA PUNE!

Lajm i mirë për ata që duan të punojnë në Gjermani. Shteti gjerman ka dal me një propozim të ri që t'ju ipet 6 muaj vizë dhe pa pasur nevojë që t'kenë kontratë pune për ata që kërkojnë punë në Gjermani (Video)Pjesë e shkëputur nga emisioni "Mirëmëngjesi Kosovë" që transmetohe çdo ditë pune në RTK1.Ndiqeni!

Posted by Ekskluzive Kosova on Tuesday, July 24, 2018

-Sponzor-