Nuk iu falet minuti, mbyllën kafiteritë në Vushtrri

0

Një numër i madh i policëve është parë rruëgve të Vushtrrisë të shtunën në orët e vona.

Ata kishin dal me qëllim që të mbyllin të gjitha kafiteritë të cilat nuk kanë respektuar masat e vëna nga Qeveria e Kosovës, shkruan IndeksOnline.

Sponzor

Sipas informatave,numri i madh I qytetarëve në lokale dhe mos mbajtja e distancës dhe e maskave i ka shtyrë organet e rendit që t’i mbyllin sonte lokalet në qytetin e Vushtrrisë.

Aksion i tillë sonte u pa edhe në Prishtinë

-Sponzor-