Nuk ka as një dyshim, ky është emisioni më i shikuar në trojet shqiptare

0

Në televizionet shqiptare çdo ditë transmetohen emisione të ndryshme duke filluar nga emisione kulturore, emisione të showbizit e deri tek ato që janë emisione show, shkruan Albanienshowbiz

Kur jemi tek emisionet show e të cilat janë të shumta në trojet shqiptare, emisioni n’Kosovë Show po del të jetë më i shikuari nga shqiptarët.

Sipas një statistike të kompanisë YouTube, 48 orët e fundit 1 milionë persona kanë qenë duke i shikuar emisionet e n’Kosovë Show.

Madje Albanien Showbiz duke e përcjell trending e ka vënë re që kanali zyrtar i këtij emisioni të dielen ka qenë i dytë në Evropë.

Kujtojmë që prezantues dhe producent i këtij emisioni është i mirënjohuri Shpetim Desku, apo siç njihet shumë nga shqiptarët për rolin e tij të famshëm “Moleri”.

-Sponzor-