Nusja dhe vjehrra gjuajnë me armë shikoni kush më shumë

0

Kjo video po bënë gjiro në rrjetet sociale si në Facebook , Instagram dhe Tweeter, një nuse që sapo është martuar dhe është me vello duke qëndruar në oborrin e shtëpis e burrit të saj, dasmorët ja fillojnë këngës dhe për një moment nëna e djalit në këtë rast vjehrra e nusës fillon të gjuajë me armë dhe nga ky reagim nusja nuk mund të qëndronte duke e vëzhguar.

Dhe nusja filloi të ju nxehte gjaku dhe filloj të gjuajë me armë, pastaj vjehrra ishte ajo më e komentuara pasi nuk e ndali aspak deri në fishekun e fundit .

Kjo video ka nxitë shumë të komentojnë , pasi sipas komentuesve nuk është parë asnjëherë diçka e till, që nusja apo gratë në përgjithsi të gjuajnë me armë në ahengje familjare .

Pat nga ata që thanë se mund të jenë trajnuar edhe nga ata që e quajtën gjest dhe veprim negative , por mbi të gjitha video po vazhdonë të shpërndahët dhe te komentohët ende.

Për më teper kliko videon më poshtë,

https://www.facebook.com/albaniaismylove/videos/239745573357159/?t=1

-Sponzor-