Nusja kosovare e bën ‘horë’ burrin e saj në dasëm, para babait dhe vëllezërve të saj, por ja si ia kthen dhëndrri

0

Secili prej nesh këtë verë kemi qenë pjesë e ndonjë ahengu familjarë të miqësisë sonë, shkruan Gazeta NewBorn.

Kohë pas kohe kemi parë edhe video nga dasma të ndryshme të bëra në këtë verë.

Sponzor

Por në një dasëm është bërë atmosferë e jashtëzakonshme derisa nusja dhe dhëndrri i kanë bërë ‘dissa’ njëri-tjetrit në prezencë të familjeve të tyre dhe në prani të dasmorëve.

Derisa nusja e ‘bën’ horë burrin e saj para familjes së saj me këngën e Remzie Osmanit, burri i saj ia kthen në të njejtën formë me këngën e Nexhat Osmanit ,trasnmeton Gazeta NewBorn.

dasma

damsa 1

Posted by Malisheva Online on Friday, August 24, 2018

-Sponzor-