Nxehet edhe më ashpër debati mes Haradinajt dhe Gecit

0

Debat i ashpër është zhvilluar mes Gani Gecit dhe Nasim Haradinajt për Ahmet Krasniqin.

Ata kanë folur për Krasniqin dhe shumë gjëra tjera, krejt këto në kuadër të debatit për Gjykatën Speciale.

Sponzor

PRESSING

DISKUTOHET PËR GJYKATËN SPECIALE DHE VRASJET E PASLUFTËS

Posted by T7 on Monday, November 5, 2018

-Sponzor-