Organizohen homazhe në perkujtim të vrasjes së Sinan Musaj, Rexhë osaj dhe Bashkim Balaj

0

Në përkujtim të 22 vjetorit të vrasjës se Sinan Musaj, Rexhë Osaj dhe Bashkim Balaj , Këshili Organizativ i Brigades “Mergimi” me 21 Qershor ka organizuar homazhe ne varrezat e Strellcit, Isniqit dhe Deçanit!

Takimi do të bëhet në Restorantin afër pompës së karburanteve në Strellc në orën 10:00- 10:130

-Sponzor-