Pacolli në Liberi, me gazeta demanton Serbinë

0

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Behgjet Pacolli, e ka demantuar shtetin serb sa i përket vendimit të Liberisë për “çnjohjen” e Kosovës. Ai ka zgjedhur pikërisht që nga Liberia, t’i japë përgjigje Serbisë. Dhe atë përmes gazetës, transmeton Gazeta NewBorn.

“Në Monrovia të Liberisê, kishte bërë jehonë lajmi për forcimin e marëdhënieve diplomatike ndërmjet dy vendeve tona. Lajmet “fake” të Serbisë ashtu siç kam thënë nuk mund të na pengojnë në sukseset tona”, ka shkruar ai.

Pacolli thotë se vizita e tij në Liberi do të kulmojë me forcimin e marrëdhënieve me këtë vend.

-Sponzor-