PARALAJMRIM PER VEPRIM JOLIGJOR POR MORAL DHE TE DOMOSDOSHEM !

0

Shkruan: Shpend Gjocaj

Pas fyerjes se madhe qe iu be dy figurave te medha kombetare: Gjergj Kastrioti-Skenderbeu dhe Adem Jashari poashtu edhe vet qytetit dhe historise se Prizrenit paralajmeroj:

Sponzor

Nese pushtetaret e Prizrenit nuk do t’i zhvendosin shtatoret e shemtuara te dy figurave tona kombetare te vendosura disa dite me pare ne qytet une personalisht kunderligjshem me djem vullnetar’ do ta bej nje gje te tille ne muajt e ardhshem.
Jam shqiptar dhe nuk e duroj perdhosjen e vlerave kombetare deri ne keto permasa.

PS
Shtatoret do te ju dhurohen skulptoreve meritor’ nese iu hyne ne pune ne te kunderten do t’i vendosim ne menyre te dinjitetshme ne ndonje vend ku nuk shihen nga qytetaret.

Jam i sigurt qe vullnetare ka mjaft…

Prizren vepro parase te veprojme!

VREJTJE:
Nese nje dite une jam i detyruar te bej diçka ne kete drejtim do ta bej publikisht dhe mbaj’ pergjegjesi.
Nese nje veprim i tille ndodh ne heshtje nga kushdo tjeter une nuk mbaj’ pergjegjesi pavaresisht qe do ta pershendes veprimin!

-Sponzor-